Silkeserien

Silkeserien er ny dansk litteratur i fin indpakning. Håndlavede bøger og illustrerede bøger udgivet i mindre oplag med fokus på kvalitet i indhold og udtryk!

I BUNDEN AF BUSKEN LIGGER EN ÆSKE

- skrivegruppernes antologi

 

I bunden af busken ligger en æske" giver et mangfoldigt billede af et fælleskabs skriverier gennem flere år. Her kan du både læse digte, noveller og alt det midt imellem, som ikke helt vil være nogle af delene. Ti forfattere, der alle er del af en skrivegruppe på Godsbanen, bidrager med en tekst til samlingen. Du kan blandt andet. læse om unge menneskers bohemeliv på Sicilien, en eventyrlig heksefortælling om den mystiske nabo Toxine eller den midaldrende kvinde, der tager til Kenya for at finde sig en elsker. Et unikt billede af et skrivefællesskab og dets tekster. En fin æske.

EFTER - 3 NOVELLER AF ALLAN LILLELUND ANDERSEN

 

Dagene efter et selvmordsforsøg, en deperat terrorist på vej op gennem Danmark i en bus fuld af mennesker og en fortvivlet far på besøg hos byens luder. Sådan begynder Allan Lillelund Andersens tre noveller, der her foreligger for første gang i den håndlavede novellesamling udarbejdet af illustrator Gitte Lægaard og grafiker Michelle Melissa Jakobsen. Er udgivet i 75 nummererede eksemplarer og kan købes her på hjemmesiden!

KLYNGER - EN ANTOLOGI

 

Klynger er en legende antologi bestående af vidt forskellige tekster skrevet af en håndfuld af de forfattere, som over en weekend besøgte Løve’s Bog- og VinCafé til festivalen Løve’s Litterære Dage d. 2.-4. oktober 2015. Det er især personlige fortællinger om, hvordan de er begyndt at skrive, og om det brede litterære miljø, de alle er en del af.

I forordet, skrevet af Allan Lillelund Andersen, defineres antologiens titel, Klynger, som en ”samling eller gruppe af individer eller enheder, som befinder sig tæt op af [sic.] hinanden i tilfældig orden”. Dét, der ordner disse tilfældige, tekstlige enheder, som antologien består af, er det overordnede tema ’litterært fælleskab’, ’litterære møder’ eller blot ’litterær salon’. Samlingens forfattere er Thøger Jensen, Mads Mygind, Hanne Ørstavik, Louis Jensen, Jens Blendstrup, Louise Bach, Daniel Boysen, Josefine Graakjær, Poul Lynggaard Damgaard og Simona Zetterberg Gjerlevsen. Nogle af bidragyderne er altså etablerede og velkendte, mens andre stadig fremstår som nye stemmer på den litterære scene.